Waarom deze blog?

Mijn ervaringen met traden van CFD's op de Amerikaanse markt

14 mei 2020:

De wereld van het daytraden: waar loop je allemaal tegenaan als je je hierin begeeft?. Ik ben bij nul begonnen en beschrijf mijn ervaringen. Eerlijk en vermakelijk.

Even voorstellen: ik ben Sandra, 51 jaar en naast mijn baan ben ik gaan daytraden. In september 2019. Ruim 8 maanden geleden nu. En ik heb het nog steeds niet onder de knie…

Het gaat hier om daytraden in CFD’s (Contracts for Difference) op de Amerikaanse markt.

Er is heel veel informatie over te vinden. Over de brokers, candlesticks, strategie├źn, live trading rooms enz.. Heel veel komt uit Amerika, maar er is ook genoeg informatie in het Nederlands. Wat wat ik mis zijn de persoonlijke verhalen in het Nederlands. Er zijn blogs in het Engels en Facebook pagina’s waar traders zich verzamelen en ook trading rooms (waar live samen gehandeld wordt), maar dat gaat allemaal echt over het traden zelf.

Ik ga proberen het gat in de (informatie)markt op te vullen met persoonlijke ervaringen. Geen technische analyses of strategie├źn, maar gewoon hoe het leerproces er bij mij uitziet. In de hoop ik jullie, lezers van mijn blog, het gevoel kan geven van “o, gelukkig heeft zij dat ook. Ik ben niet de enige…”.

Graag zou ik wat feedback van jullie willen hebben. Of jullie inderdaad iets aan mijn ervaringen hebben. En misschien hebben jullie wel vragen en kan ik die ook weer verwerken in een blog. Ik ben benieuwd naar jullie reacties..

Wil je een berichtje ontvangen als ik een nieuwe blog heb toegevoegd? Stuur me een berichtje: SK.0105@outlook.com