WSDT resultaat

Mijn ervaringen met traden van CFD's op de Amerikaanse markt

WSDT resultaat

WSDT

Heb ik mijn doel bereikt?

Doordat ik na dag 3 niets meer gepubliceerd heb, lijkt het alsof ik weer gestrand ben op dag 4. Maar niets is minder waar. Ik heb de wedstrijd gewoon uitgespeeld tot en met dag 6. Zoals ik in mijn eerdere blog al schreef is hiermee mijn belangrijkste doel bereikt.

Dag 1 t/m 3 was ik gewoon thuis en kon ik meteen om 15:30 uur beginnen met daytraden. Soms deed ik ’s avonds ook nog een paar trades. Zo tussen 21 en 22 uur. Dat blijft toch mijn favoriete tijd. Op een of andere manier ligt mij dat beter dan om 15:30 uur. Voor mijn gevoel kan het dan alle kanten op gaan. En later op de dag is de trend meestal wel een beetje duidelijk.

Dag 4 t/m 6 was ik op vakantie. Mijn resultaten waren die dagen niet veel minder dan op dag 1 t/m 3, maar lastiger was het wel. En daardoor ook wel iets minder leuk. Zo heb ik weer wat geleerd. Alleen met een laptopje met een scherm van 15 inch, kun je niet zoveel. Het is sowieso heel klein allemaal. Je kunt niet veel grafieken tegelijkertijd in de gaten houden. Nee, dan is mijn thuis opstelling toch een stuk beter met een groot breed scherm en nog een scherm ernaast.

Mijn WSDT resultaat

Ik ben geëindigd op plaats 681 met een kapitaal van 232.116 dollar. In 6 dagen heb ik dus ongeveer 8.000 dollar verloren. Aangezien het toch de bedoeling is dat je met een groter kapitaal eindigt dan waarmee je begint, vind ik het nog bijzonder dat ik 681e van de ongeveer 7.000 deelnemers ben geworden. Ik weet natuurlijk niet hoeveel mensen er daadwerkelijk het einde van de strijd hebben gehaald. Dat kan ik niet zien. Er zullen er ongetwijfeld weer een heleboel mensen zijn die uit het spel geraakt zijn door meer te verliezen dan het toegestane bedrag. Vorige keer was ik ook nog één van die mensen.

Het voelt fijn dat ik het einde gehaald heb. En als ik zie dat de nummer 1 gewonnen heeft met een bedrag van 277.974 dollar en nummer 51 een bedrag had van 240.106, dan zie ik toch perspectief voor de volgende World Series of Day Trading.

Evaluatie

Ik had 1 groene dag. Dus je begrijpt al wat mijn doel wordt bij de volgende WSDT… Mijn zelfdiscipline is een stuk beter dan het geweest is. Ik ben geen moment in de buurt van uitschakeling geweest met een te groot verliesbedrag. Maar het aantal tickets is echt nog veel te hoog: 235. Dat betekent gemiddeld 40 per dag. Met een demo-account kan dat wel. Maar verder is dat veel te veel. Ook dat wordt een doel voor volgende keer!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *