WSDT dag 2 – april 2021

Mijn ervaringen met traden van CFD's op de Amerikaanse markt

WSDT dag 2 – april 2021

WSDT

Evaluatie

Vandaag was weer een moeilijke dag. Het lukte gewoon niet. Dit wordt de kortste blog ooit, denk ik. Want ik heb niet zoveel te melden.

Het enige dat vandaag goed ging, was de Close the gap strategie met de SPY. Die leverde wel een positief bedrag op. Maar verder mislukten bijna alle trades. Ik had 51 tickets vandaag, zag ik. Dus zijn er heel veel trades niet gelukt.

Wat wel lukte, is dat ik binnen de 3.500 dollar verlies per dag bleef. Het kostte moeite, maar bij 3.000 verlies heb ik het platform afgesloten en ben ik gestopt. Dat vind ik al best een overwinning. Daar ben ik de vorige twee keren de fout in gegaan. Morgen is het vrijdag. Dat vind ik altijd een rustige en saaie dag qua daytraden. Dus misschien moet ik me nu echt maar beperken tot een paar trades, zodat ik de dag overleef.

Resultaat

Hier het resultaat van dag 2. Need I say more?

 

3 reacties

 1. Nadine schreef:

  Ik zag op het kanaal van meir barack geloof ik van tradenet. Dat hij als beginner aanraadt om maar 2 trades per dag te doen. Dat was wel een eyeopener voor mij. Ik open er zelf meer op een demo account om te oefenen.

  • Sandra schreef:

   Hallo Nadine,
   Om een goed werkende manier van traden te vinden voor jezelf, moet je toch oefenen. Twee trades per dag zijn dan niet genoeg. Ik heb soms wel 50 tickets op 1 dag. Er is sowieso een groot verschil tussen een demo-account en een echt account. Behalve dat je minder trades moet doen per dag, voelt het gewoon ook anders als je met je eigen geld zit te traden. Vaak is het bedrag ook veel kleiner bij een eigen account.
   Kortom: het blijft lastig, vind ik. Je kunt gewoon niet oefenen op een manier die echt lijkt. Maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat als je het kunstje eenmaal kan, alles op zijn plaats zal vallen.
   Succes met traden!
   Sandra

   • Nadine schreef:

    Ja ik begrijp het bedankt voor je uitgebreide antwoord.

    Ik zat zelf eens te denken om 1 week op een demo account maar 2 trades per dag te doen.

    Even kijken of ik dat kan hihi.

    Ik heb nog niet serieus met echt geld geoefend.. maar ik ben ook nog maar net 2 maanden bezig.
    Ook dat zie ik als oefening om in mijn demo account te blijven.

    Toch ben ik dan ook wel heel nieuwsgierig naar de echte ervaring.!

    Ik vind het prachtig hoe je alles beschrijft. Ik ben minder ervaren dus kan je nog weinig teruggeven. Maar ik herken mezelf in bepaalde stukken die je schrijft.

    Ik zie veel vooruitgang van begin tot eind bij jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *