WSDT dag 1 – april 2021

Mijn ervaringen met traden van CFD's op de Amerikaanse markt

WSDT dag 1 – april 2021

WSDT

Evaluatie

Ik vond het een moeilijke daytrade dag. Het was een beetje saai. Ik heb inderdaad, zoals ik van plan was, meteen na opening de SPY gekocht. Die ging best een eindje naar boven, dus die winst heb ik wel gepakt. Ook UVXY en SQQQ gingen goed, maar wel heel langzaam. UVXY heeft tot 22:00 doorgelopen, maar leverde uiteindelijk zo’n 100 dollar op.

Maar goed, dit was mijn plan en dat plan heb ik wel goed uitgevoerd. Alleen gingen de aandelen waarvan ik dacht dat het een duidelijke Gap & go was, niet zo goed. Daar heb ik de grootste bedragen mee verloren. Het was niet zo duidelijk allemaal en daar had ik moeite mee.

Hopelijk gaat het morgen beter.

Resultaat

Ik leef nog. Ik ben nog in de wedstrijd en ben heel blij dat ik morgen weer mee mag doen. Morgen begin ik met een lager startsaldo dan 240.000 dollar, maar mag opnieuw 3.500 dollar verliezen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik ook een keer een groene dag heb, want in totaal mag ik 12.000 dollar verliezen. Het blijft spannend. Ik heb geprobeerd er zoveel mogelijk uit te halen vandaag en tegelijkertijd heb ik het verlies beperkt. Althans, zo voelt het.

En dan nu mijn bedrag en mijn plaats in de ranking van de eerste dag. Ik wil er wel even bij vertellen dat er ongeveer 7.000 mensen meedoen.

 

2 reacties

 1. Jamal schreef:

  Hi, zit je bij Tradenet?

  • Sandra schreef:

   Hallo Jamal,

   Ik heb wel een Tradenet Student account gehad met een uitgebreide cursus Daytraden en bijbehorend ‘funded account’. Dat account heb ik vrij snel opgeblazen en heb toen een account geopend bij Colmex. Daar trade ik nu nog steeds mee. En dat bevalt goed.

   Weet je zo genoeg? Als je nog meer vragen hebt, kun je ze altijd stellen hoor!

   Groejtes,
   Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *