Naast daytraden ook handelen in forex en cryptovaluta met AvaTrade

Mijn ervaringen met traden van CFD's op de Amerikaanse markt

Naast daytraden ook handelen in forex en cryptovaluta met AvaTrade

avatrade

Succes met cryptovaluta

In mijn vorige blog schreef ik over mijn aankopen in cryptovaluta. We zijn nu nog geen twee weken verder en ik heb al een rendement van 50%. Is dit beginnersgeluk? Of ben ik op het juiste moment ingestapt? En heb ik precies de juiste cryptovaluta gekocht? Ik heb nog geen idee. De toekomst zal het uitwijzen. Ik heb er wel plezier in.

Hier is het bewijs. Een overzichtje van mijn Bitvavo account. Mijn 1000 euro is ruim 1500 euro waard.

Wisselend succes met forex

Waar ik nog niet over geschreven heb, is dat ik ook al een tijdje in forex handel. Maar dat gaat met wisselend succes. Ik kan niet echt een strategie ontdekken en ik heb het idee dat ik geluk heb als ik geld win en andersom. Maar ik vind het wel leuk om het naast daytraden, aandelenbeleggen, cryptovaluta en turbo’s te doen. Alsof ik nog tijd over heb, naast mijn normale baan. Het daytraden blijft toch het belangrijkste, maar alle andere dingen kunnen gemakkelijk daarmee samengaan.

Forex traden doe ik met AvaTrade. Het leuke aan AvaTrade is dat je niet alleen in Forex kunt handelen, maar ook in grondstoffen en cryptovaluta.

AvaTrade

Als je gaat handelen bij AvaTrade, kun je uit diverse categorie├źn kiezen. Het wijst zich allemaal vanzelf.

http://www.avatrade.com

Kopen en verkopen gaat erg gemakkelijk. En ook geld storten gaat snel en gemakkelijk. Hopelijk gaat geld opnemen net zo snel. Helaas ben ik daar nog niet aan toe gekomen.

Hieronder wat forex transacties van een paar maanden geleden. Waarschijnlijk ben ik veel te snel weer uit de trades gegaan. Vandaar al die lage bedragen. Ik moet het nog steeds een beetje uitproberen dat forex traden. Het is toch weer anders dan wanneer er bedrijven achter zo’n koers zitten.

Zoals je hieronder kunt zien, heb ik naast forex ook gehandeld in olie en cryptovaluta. Leuk dat dat allemaal naast elkaar via hetzelfde platform kan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *